Fönster- & fasadrengöring

Vi rengör alla typer av fasader och putsar fönster med hjälp av metoder som är skonsamma för både underlaget och miljön. Via rep kommer vi åt på hög höjd och i innergårdar och atrium. Vi låter underlaget avgöra rengöringsmetod och tvättar med ultrarent vatten eller högtryckstvätt när det är dags för fasadrengöring.

Fönsterputs

Fönsterputsning är det absolut mest frekventa underhållet du behöver göra på din fastighet. På höga höjder och inuti atrium kommer vi smidigt åt med rep som arbetsmetod. Du slipper hyra in dyra kranar eller liftar som tar upp markyta och minskar på så sätt ofta kostnaden. Våra fönsterputsare arbetar smidigt och hållbart med miljövänliga rengöringsmetoder.

Fasadtvätt

När vi rengör fasader väljer vi alltid den metod som är mest skonsam för underlaget men som fortfarande avlägsnar den smuts vi vill få bort. I de allra flesta fallen är högtryckstvätt med anpassat tryck och hetvatten en fullt tillräcklig rengöringsmetod. För hårt nedsmutsade fasader krävs ibland kemikalier för att lösa problemen, då väljer vi alltid rengöringsmedel utifrån miljöperspektiv.

Algangrepp

Påväxt eller algangrepp kommer i olika former och färger. De vanligaste visar sig som grå, gröna eller röda fläckar som trivs bäst på fuktiga och skuggiga fasadpartier. Vi analyserar alltid typ av angrepp och underlagets skick och material innan vi väljer behandlingsmetod. Bäst effekt av en algsanering får du när vi först rengör och sen lägger på ett spordödande medel som hindrar återväxt.

Smidig och skonsam fönsterputs

Regelbunden fönsterputsning har flera fördelar. Det mest uppenbara är trivsel och ljusinsläpp för de som arbetar eller bor i fastigheten och för att uppvisa en inbjudande fasad på en kommersiell fastighet. Att hålla smuts borta från glasytor minskar också risk för repor eller slitage över tid.

Våra fönsterputsare är vana vid arbete i olika miljöer och anpassar sig till verksamhetens olika krav. Med rep kommer vi åt nästan överallt och särskilt där det är svårt med andra åtkomstmetoder. Vi når under utskjutande delar, inuti ljusgårdar och på hög höjd.

Har du ett fast system för reparbete blir uppstartstiden kort och arbetet kan utföras effektivare och med färre störningsmoment. vi kan putsa dina fönster utan att märkbart störa verksamheten.

Upptäck mer

The Point, Hyllie

Fönsterputsning

Med veckad fasad, lutande tak och fasader ställer The Point i Hyllie krav på metodval när det kommer till fönsterputsning. Byggnaden är Öresundsregionens högsta och Sveriges näst högsta kontorsbyggnad med sina 110 meter.

Nyheter

Under sommar/hösten har vi klätt in Hjärups nya stationsbro med paneler av polykarbonatskivor.

Under två fartfyllda dagar träffade vi en mängd trevliga och intressanta människor på Fastighetsmässan Syd.

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Redan i början av 2018 påbörjade vi diskussioner med Region Skåne kring hur vi kunde hjälpa till att säkra ett långsiktigt och smidigt underhåll av den nya vårdbyggnaden i Malmö, NVM. 2019 skrev vi avtal gällande konsulttjänster för projektering där uppdraget var att ta fram ett konkret och genomförbart förslag.