Rostskyddsmålare

Vi söker dig som är utbildad målare med erfarenhet av rostskyddsmålning och är sugen på att bygga på med färdigheter inom yrkesklättring. I den här tjänsten kommer du att ansvara för målningsarbeten i helt nya miljöer och dessutom få arbeta med uppdrag som ligger långt ifrån en målares ordinarie arbetsuppgifter. Som yrkesklättrare arbetare du i varierande miljöer med varierande uppdrag, men kommer givetvis vara delaktig i de målningsuppdrag som utförs. Du bör vara nyfiken, gilla utmaningar och både tycka om att lära nytt och att dela med dig av din egen kunskap. På Vyn löser vi våra uppdrag tillsammans och det är viktigt att du trivs i ett team och kan vara en positiv kraft, både som kollega och för att bli en del av Vyns utveckling.

Du utgår från Malmö men i tjänsten ingår också sporadiska uppdrag på annan ort.

Vi söker dig som:

  • Är utbildad målare med dokumenterad erfarenhet från rostskyddsmålning.
  • Är sugen på att blanda målningsuppdrag med andra arbetsuppgifter som till exempel fogning, betongarbeten, montage etc.
  • Gillar nya utmaningar och är nyfiken på yrkesklättring.
  • Gillar höjder men är säkerhetsmedveten och vill certifiera dig för reparbete.
  • Trivs med att arbeta i team där varje individ bidrar med positiv energi.
  • Talar flytande svenska eller engelska.
  • Har körkort.

Sök tjänsten

Just nu söker vi

reparbetare

Start omgående

Erfaren reparbetare, SPRAT/IRATA level 3

Vi söker en erfaren SPRAT/IRATA L3 (level 3) för att utöka vår styrka med ytterligare ett team. Som L3 ansvarar du för säkerheten under uppdraget genom att säkerställa teamets riggning, riskanalyser och räddningsplaner.

Läs mer

Reparbetare

Start omgående

Reparbetare

Har du hantverksbakgrund och vill ta den till nya höjder?
Vi söker fler kollegor som har certifiering inom SPRAT/IRATA, eller är sugna på att prova på en ny karriär inom yrkesklättringens spännande värld. Som hantverkare i rep arbetar du i varierande miljöer och med varierande uppdrag. Du bidrar med din egen kompetens i uppdrag där den är relevant, men är också nyfiken på att lära nytt och arbeta med andra typer av uppdrag.

Läs mer