5 APRIL

2022

Omfattande reparbete på Brf Ida

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Arbetet kommer i helhet att genomföras från rep. Förutom en smidig åtkomst medför detta också att inga byggnadsställningar kommer behöva monteras vilket skapar en bättre miljö för alla boende. Något som är extra viktigt i dessa fall när arbetet kommer pågå under en lite längre tid.

Det är extra roligt att få hjälpa just Brf Ida efter vad dem varit med under de senaste åren. Vi ser fram emot ett bra samarbete och en högkvalitativ leverans - Jon Enström, VD Vyn

Relaterat innehåll:

15 JUNI

2022

Redan i början av 2018 påbörjade vi diskussioner med Region Skåne kring hur vi kunde hjälpa till att säkra ett långsiktigt och smidigt underhåll av den nya vårdbyggnaden i Malmö, NVM. 2019 skrev vi avtal gällande konsulttjänster för projektering där uppdraget var att ta fram ett konkret och genomförbart förslag.

Läs mer

23 JUNI

2022

Lagom till midsommar avslutar vi vårt montage på Citygate i Göteborg. Citygate är ett av många nybyggnadsprojekt där vi fått äran att agera bollplank för att hitta smarta och effektiva lösningar för underhållet som ska komma. För oss tog uppdraget fart på ”ritbordet” tidigt 2019 och i dagarna spändes de sista bultarna.

Läs mer

1 JUNI

2022

I slutet av maj skrev vi avtal för genomförandet av fönsterputs via rep av Hotell Gradienten i Jönköping. Entreprenaden av hotellet har genomförts av Skanska och efter sommaren ska byggnaden invigas. Under augusti kommer vi vara 4 certifierade yrkesklättrare på plats som kommer se till att alla fönsterpartier på den 18 våningar höga byggnaden blir skinande rena inför invigningen.

Läs mer