5 APRIL

2022

Omfattande reparbete på Brf Ida

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Arbetet kommer i helhet att genomföras från rep. Förutom en smidig åtkomst medför detta också att inga byggnadsställningar kommer behöva monteras vilket skapar en bättre miljö för alla boende. Något som är extra viktigt i dessa fall när arbetet kommer pågå under en lite längre tid.

Det är extra roligt att få hjälpa just Brf Ida efter vad dem varit med under de senaste åren. Vi ser fram emot ett bra samarbete och en högkvalitativ leverans - Jon Enström, VD Vyn

Relaterat innehåll:

27 OKTOBER

2022

Under sommar/hösten har vi klätt in Hjärups nya stationsbro med paneler av polykarbonatskivor.

Läs mer

14-15 SEPTEMBER

2022

Under två fartfyllda dagar träffade vi en mängd trevliga och intressanta människor på Fastighetsmässan Syd.

Läs mer

15 JUNI

2022

Redan i början av 2018 påbörjade vi diskussioner med Region Skåne kring hur vi kunde hjälpa till att säkra ett långsiktigt och smidigt underhåll av den nya vårdbyggnaden i Malmö, NVM. 2019 skrev vi avtal gällande konsulttjänster för projektering där uppdraget var att ta fram ett konkret och genomförbart förslag.

Läs mer