Fasadrenovering

Fasadrenovering

Vyn kombinerar hantverksmässiga kunskaper med specialistkompetens inom rope access för att erbjuda ekonomiskt fördelaktiga underhålls- och reparationslösningar för fastigheter. Genom avancerade tekniker inom höghöjdsarbete kan vi effektivt hantera allt från mindre ingrepp till större renoveringsprojekt.

Betong, mur & puts

Betong, murbruk och puts erbjuder ett robust skydd mot väderpåverkan och är avgörande för varje fastighets livslängd samt dess energiprestanda. Med fokus på underhåll och rätt reparationsmetoder genom rope access, kan vi effektivt hantera allt från mindre reparationer till omfattande saneringar, samtidigt som vi minimerar störningar.

Upptäck mer

Fogning, målning & plåt

Att upprätthålla fasadens detaljer kräver skicklighet inom specifika områden såsom fogning, målning och plåtarbeten. Vår hantverkskunskap och expertis inom höghöjdsarbete säkerställer att även de mest svårtillgängliga delarna av byggnaden hanteras med precision, vilket förlänger dess estetik och hållbarhet.

Upptäck mer

Glas, montage inspektion

Våra fasadklättrare är utrustade för de mest avancerade uppdragen, för att säkert utföra montage av glas och andra material på svårtillgängliga höjder. Genom att använda repbaserade tekniker, garanterar vi en snabb och effektiv installation med högsta möjliga säkerhetsstandard.

Upptäck mer

Rostskyddsmålning

Att underhålla och skydda stålkonstruktioner kräver precist utfört rostskyddsarbete och målning. Vår tillämpning av repbaserade tekniker säkerställer att vi kan erbjuda pålitliga lösningar för att förhindra korrosion och förlänga livslängden på din fastighet. Reparbete gör det möjligt att nå även svårtillgängliga områden effektivt, utan den stora kostnad som byggnadsställningar medför.

Upptäck mer

Malmö Live

Montage

Som centralt konserthus, kongresscenter och hotell axlar Malmö Live en betydande roll i stadens skyline. Vintertid lyser vi upp konturerna med ledbelysning monterad från rep.

Nyheter

Under sommar/hösten har vi klätt in Hjärups nya stationsbro med paneler av polykarbonatskivor.

Under två fartfyllda dagar träffade vi en mängd trevliga och intressanta människor på Fastighetsmässan Syd.

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Redan i början av 2018 påbörjade vi diskussioner med Region Skåne kring hur vi kunde hjälpa till att säkra ett långsiktigt och smidigt underhåll av den nya vårdbyggnaden i Malmö, NVM. 2019 skrev vi avtal gällande konsulttjänster för projektering där uppdraget var att ta fram ett konkret och genomförbart förslag.