Karriär

Bli en problemlösare

Våra uppdrag kräver en hög kompetens och ofta finurliga lösningar, kryddat med en portion kreativitet där varje person i våra team är med och bidrar genom sina erfarenheter.

Vi utför uppdrag av de mest varierande slag. Platserna är ofta svåra att komma åt genom andra metoder, till exempel högt uppe på fasader, på broar eller inne i atrium, silos och schakt. Varje uppdrag kräver sin specifika lösning, både för att ta sig till platsen och för att på smartast sätt lösa uppgiften på plats. Tillsammans kan vi lösa de mesta avancerade uppdragen med små medel samtidigt som vi har kul och kan njuta av utsikten.

En framtidsbransch

När du arbetar hos oss blir du en viktig del i ett arbetssätt som kan anta till synes omöjliga uppdrag och bidrar till att utveckla en åtkomstmetod med mycket låg miljöpåverkan.

Branschen för yrkesklättring ökar ständigt i snabb takt. Idag designas nya fastigheter för att kunna underhållas med hjälp av yrkesklättring eftersom metoden har låg miljöpåverkan, är kostnadseffektiv, säker och flexibel. Allt fler beställare upptäcker hela tiden fördelarna med våra metoder.

Jobba i team

Hos oss ingår du i ett team som är sammansatt för att komplettera varandra och matcha de uppdrag ni utför ihop.

Tillsammans blir vi starkare, smidigare och smartare. Reparbete ställer naturligt höga krav på gemensamma prestationer och tillit inom gruppen. Därför arbetar vi för att nå ett tryggt och nära samarbete inom gruppen, något som ger en stark tillit och gemenskap kollegor emellan. Personer med olika erfarenheter och kompetens bidrar på olika sätt för att uppnå gemensamma mål.

Vi söker dig

Gillar du utmaningar, höga höjder och ett varierande arbete?

Vyn består av reparbetare med olika kompetenser inom hantverkstjänster. Vår ambition är alltid att stärka vår position som en professionell leverantör av smidiga lösningar för entreprenad-, underhållsarbete och fallskydd. Av samma anledning är vi alltid nyfikna på nya medarbetare som har ett säkerhetsfokus och vill vara en del av vår tillväxtresa.

Om du har yrkeskunskaper inom något av våra hantverksområden vill vi gärna lära känna dig mer. Är du dessutom certifierad för reparbete är vi extra nyfikna. Vi arbetar med internationella standarder som SPRAT och IRATA. Är du inte certifierad reparbetare än kan vi hjälpa dig genom utbildningen.

Säg hej

Just nu söker vi

reparbetare

Start omgående

Erfaren reparbetare, SPRAT/IRATA level 3

Vi söker en erfaren SPRAT/IRATA L3 (level 3) för att utöka vår styrka med ytterligare ett team. Som L3 ansvarar du för säkerheten under uppdraget genom att säkerställa teamets riggning, riskanalyser och räddningsplaner.

Läs mer

Rostskyddsmålare

Start omgående

Rostskyddsmålare

Ta din kompetens till nya höjder?
Vi söker en erfaren rostskyddsmålare som vill förena sina erfarenheter från målningsuppdrag med nya utmaningar. Hos oss får du jobba med helt nya metoder och blanda upp målningsarbetet med andra uppdrag från rep.

Läs mer

Reparbetare

Start omgående

Reparbetare

Har du hantverksbakgrund och vill ta den till nya höjder?
Vi söker fler kollegor som har certifiering inom SPRAT/IRATA, eller är sugna på att prova på en ny karriär inom yrkesklättringens spännande värld. Som hantverkare i rep arbetar du i varierande miljöer och med varierande uppdrag. Du bidrar med din egen kompetens i uppdrag där den är relevant, men är också nyfiken på att lära nytt och arbeta med andra typer av uppdrag.

Läs mer

Prenumerera på möjligheter

Inget jobb som passar dig just nu?

Anslut dig till vårt mailutskick så får du en notis direkt när vi publicerar en ny tjänst.