Erfaren reparbetare, SPRAT/IRATA level 3

Som L3 hos Vyn är du den som ansvarar för säkerheten under projektet. Det kräver ett säkerhetstänk och en analytisk förmåga att förutse risker och att proaktivt jobba för en säker arbetsmiljö. Arbetet inkluderar riskanalyser, räddningsplaner, riggning, avspärrningar och liknande. Du deltar aktivt i arbetet tillsammans med dina kollegor och delar med dig av kunskaper för att utveckla teamet. För detta krävs ett starkt engagemang, både för teamet och för att leverera en attraktiv tjänst med hög kvalitet till kund. På Vyn löser vi våra uppdrag tillsammans och det är viktigt att du trivs i ett team och kan vara en positiv kraft, både som kollega och för att bli en del av Vyns utveckling.

Du utgår från Malmö men i tjänsten ingår också sporadiska uppdrag på annan ort.

Vi söker dig som:

  • Har certifikat SPRAT/IRATA L3, eller är en erfaren L2 och känner dig redo att växla upp till L3 för att ta ett större ansvar.
  • Har dokumenterad erfarenhet av rostskyddsmålning, fogning, fönsterputs, fasadputs, plåt eller liknande.
  • Talar flytande svenska eller engelska.
  • Gillar att jobba i team och känner ett ansvar att leverera tjänster av hög kvalitet i rätt tid.

Sök tjänsten

Just nu söker vi

Rostskyddsmålare

Start omgående

Rostskyddsmålare

Ta din kompetens till nya höjder?
Vi söker en erfaren rostskyddsmålare som vill förena sina erfarenheter från målningsuppdrag med nya utmaningar. Hos oss får du jobba med helt nya metoder och blanda upp målningsarbetet med andra uppdrag från rep.

Läs mer

Reparbetare

Start omgående

Reparbetare

Har du hantverksbakgrund och vill ta den till nya höjder?
Vi söker fler kollegor som har certifiering inom SPRAT/IRATA, eller är sugna på att prova på en ny karriär inom yrkesklättringens spännande värld. Som hantverkare i rep arbetar du i varierande miljöer och med varierande uppdrag. Du bidrar med din egen kompetens i uppdrag där den är relevant, men är också nyfiken på att lära nytt och arbeta med andra typer av uppdrag.

Läs mer