Nyheter

27 OKTOBER

2022

Inklädning av stationsbro i Hjärup

Under sommar/hösten har vi klätt in Hjärups nya stationsbro med paneler av polykarbonatskivor.

Läs mer

14-15 SEPTEMBER

2022

Under två fartfyllda dagar träffade vi en mängd trevliga och intressanta människor på Fastighetsmässan Syd.

Läs mer

5 APRIL

2022

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Läs mer

15 JUNI

2022

Redan i början av 2018 påbörjade vi diskussioner med Region Skåne kring hur vi kunde hjälpa till att säkra ett långsiktigt och smidigt underhåll av den nya vårdbyggnaden i Malmö, NVM. 2019 skrev vi avtal gällande konsulttjänster för projektering där uppdraget var att ta fram ett konkret och genomförbart förslag.

Läs mer

23 JUNI

2022

Lagom till midsommar avslutar vi vårt montage på Citygate i Göteborg. Citygate är ett av många nybyggnadsprojekt där vi fått äran att agera bollplank för att hitta smarta och effektiva lösningar för underhållet som ska komma. För oss tog uppdraget fart på ”ritbordet” tidigt 2019 och i dagarna spändes de sista bultarna.

Läs mer

1 JUNI

2022

I slutet av maj skrev vi avtal för genomförandet av fönsterputs via rep av Hotell Gradienten i Jönköping. Entreprenaden av hotellet har genomförts av Skanska och efter sommaren ska byggnaden invigas. Under augusti kommer vi vara 4 certifierade yrkesklättrare på plats som kommer se till att alla fönsterpartier på den 18 våningar höga byggnaden blir skinande rena inför invigningen.

Läs mer

13 JUNI

2022

Peter har tidigare arbetat inom takbranschen och har nu gjort klart IRATA lev 1 och börjar som yrkesklättrare i ett våra team. Vi är glada att ha dig med oss och ser fram emot ett gott samarbete framöver!

Läs mer

11 APRIL

2022

Axel Kristersson har tidigare arbetat som yrkesklättrare hos oss på Vyn. Efter ett tag inom vindkraftsbranschen har han nu kommit tillbaka som projektledare. Vi ser fram emot ett långt och bra samarbete tillsammans. Välkommen till Vyn, igen!

Läs mer

1 SEP

2021

From. den 1 sep 2021 byter vi namn från Klätterservice Öresund AB till Vyn AB. Under de senaste 5 åren har vi haft en stark tillväxt i södra Sverige och nu byter vi identitet för att ytterligare förtydliga och förverkliga vårt erbjudande för marknaden.

Läs mer