1 SEP

2021

Vi byter namn till Vyn

From. den 1 sep 2021 byter vi namn från Klätterservice Öresund AB till Vyn AB. Under de senaste 5 åren har vi haft en stark tillväxt i södra Sverige och nu byter vi identitet för att ytterligare förtydliga och förverkliga vårt erbjudande för marknaden.

Vi är fortfarande samma duktiga yrkesklättrare som älskar att hänga i rep på byggnader och broar och vi kommer fortsätta leverera entreprenadarbeten på platser ingen annan når precis som tidigare.

I samband med uppdelningen får vi också en ny VD, Jon Enström. Jon har varit med oss från början här nere i södra regionen och har varit en stor bidragande faktor till vår starka tillväxt.

Klätterservice kommer fortsätta driva sin verksamhet i Stockholm och Östersund genom bolaget Klätterservice Norden AB.

”Precis som tidigare kommer vi att ha stor glädje av varandras erfarenheter och jag ser stor potential i kommande samarbeten mellan bolagen. Förändringarna som sker nu ser jag personligen som en enormt spännande nystart och det ska bli kul att bygga upp ett nytt varumärke med lokal förankring i branschen” - Jon Enström.

Relaterat innehåll:

27 OKTOBER

2022

Under sommar/hösten har vi klätt in Hjärups nya stationsbro med paneler av polykarbonatskivor.

Läs mer

14-15 SEPTEMBER

2022

Under två fartfyllda dagar träffade vi en mängd trevliga och intressanta människor på Fastighetsmässan Syd.

Läs mer

5 APRIL

2022

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Läs mer