15 JUNI

2022

NVM - Nya vårdbyggnaden Malmö

Redan i början av 2018 påbörjade vi diskussioner med Region Skåne kring hur vi kunde hjälpa till att säkra ett långsiktigt och smidigt underhåll av den nya vårdbyggnaden i Malmö, NVM. 2019 skrev vi avtal gällande konsulttjänster för projektering där uppdraget var att ta fram ett konkret och genomförbart förslag.

Efter två års arbete med projekteringen fick vi klartecken att påbörja leveransen. Just nu arbetar vi med att installera skensystem runt båda fastigheterna som kommer ge oss säker åtkomst med rep till hela utsidan där vi kommer kunna genomföra fasadunderhåll, glasmontage och fönsterputsning, inspektioner och annat löpande underhåll som byggnaden kräver. Utan behov av liftar för underhåll ger detta även fastigheterna en grön profil.

Vårt arbete är planerat att vara klart 2023 och NVM kommer invigas under 2024 och 2025.

Relaterat innehåll:

27 OKTOBER

2022

Under sommar/hösten har vi klätt in Hjärups nya stationsbro med paneler av polykarbonatskivor.

Läs mer

14-15 SEPTEMBER

2022

Under två fartfyllda dagar träffade vi en mängd trevliga och intressanta människor på Fastighetsmässan Syd.

Läs mer

5 APRIL

2022

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Läs mer