15 JUNI

2022

NVM - Nya vårdbyggnaden Malmö

Redan i början av 2018 påbörjade vi diskussioner med Region Skåne kring hur vi kunde hjälpa till att säkra ett långsiktigt och smidigt underhåll av den nya vårdbyggnaden i Malmö, NVM. 2019 skrev vi avtal gällande konsulttjänster för projektering där uppdraget var att ta fram ett konkret och genomförbart förslag.

Efter två års arbete med projekteringen fick vi klartecken att påbörja leveransen. Just nu arbetar vi med att installera skensystem runt båda fastigheterna som kommer ge oss säker åtkomst med rep till hela utsidan där vi kommer kunna genomföra fasadunderhåll, glasmontage och fönsterputsning, inspektioner och annat löpande underhåll som byggnaden kräver. Utan behov av liftar för underhåll ger detta även fastigheterna en grön profil.

Vårt arbete är planerat att vara klart 2023 och NVM kommer invigas under 2024 och 2025.

Relaterat innehåll:

5 APRIL

2022

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Läs mer

23 JUNI

2022

Lagom till midsommar avslutar vi vårt montage på Citygate i Göteborg. Citygate är ett av många nybyggnadsprojekt där vi fått äran att agera bollplank för att hitta smarta och effektiva lösningar för underhållet som ska komma. För oss tog uppdraget fart på ”ritbordet” tidigt 2019 och i dagarna spändes de sista bultarna.

Läs mer

1 JUNI

2022

I slutet av maj skrev vi avtal för genomförandet av fönsterputs via rep av Hotell Gradienten i Jönköping. Entreprenaden av hotellet har genomförts av Skanska och efter sommaren ska byggnaden invigas. Under augusti kommer vi vara 4 certifierade yrkesklättrare på plats som kommer se till att alla fönsterpartier på den 18 våningar höga byggnaden blir skinande rena inför invigningen.

Läs mer