27 OKTOBER

2022

Inklädning av stationsbro i Hjärup

Under sommar/hösten har vi klätt in Hjärups nya stationsbro med paneler av polykarbonatskivor. Det har varit ett roligt projekt med lite ovanlig karaktär innehållande montage, fräsning och fogning.

Närmare 1000 kvm skivor skulle monteras och fogas – ett ganska speciellt montage där kranlyft koordinerades med våra yrkesklättrare som passade in och monterade skivorna i märkliga vinklar. Inga svindlande höjder men ändå ett spännande och utmanade uppdrag!

Relaterat innehåll:

14-15 SEPTEMBER

2022

Under två fartfyllda dagar träffade vi en mängd trevliga och intressanta människor på Fastighetsmässan Syd.

Läs mer

5 APRIL

2022

Brf Ida är en stor bostadsrättsförening belägen i Rosengård och består av 14 byggnader och 738 bostäder. Vi har nyligen skrivit avtal om att tvätta, foga och måla om fasaderna samt genomföra fönsterputs på alla byggnader. Arbetet kommer påbörjas i maj och beräknas pågå under det kommande året.

Läs mer

15 JUNI

2022

Redan i början av 2018 påbörjade vi diskussioner med Region Skåne kring hur vi kunde hjälpa till att säkra ett långsiktigt och smidigt underhåll av den nya vårdbyggnaden i Malmö, NVM. 2019 skrev vi avtal gällande konsulttjänster för projektering där uppdraget var att ta fram ett konkret och genomförbart förslag.

Läs mer