Reptekniker

Vi söker dig, med eller utan certifikat inom reparbete, som har erfarenhet av murning, fogning, plåt, fönsterputs, fasadputs eller liknande. Saknar du certifikat så är du nyfiken på att bygga på med färdigheter inom yrkesklättring. Kanske har du arbetat på ett mindre byggföretag och fått en bred erfarenhet. Hos Vyn kommer din kompetens komma till stor nytta i vissa uppdrag, men du kommer även att få arbeta med uppdrag som ligger långt ifrån ditt ordinarie arbetsområde. Som yrkesklättrare arbetare du i varierande miljöer med varierande uppdrag. Du bör vara nyfiken, gilla utmaningar och både tycka om att lära nytt och att dela med dig av din egen kunskap. På Vyn löser vi våra uppdrag tillsammans och det är viktigt att du trivs i ett team och kan vara en positiv kraft, både som kollega och för att bli en del av Vyns utveckling.

Du utgår från Malmö men i tjänsten ingår också sporadiska uppdrag på annan ort.

Vi söker dig som:

  • Har en dokumenterad yrkeserfarenhet inom t. ex. murning, fogning, plåt, fönsterputs eller liknande.
  • Är sugen på att växla mellan ditt vanliga yrke och andra arbetsuppgifter.
  • Gillar nya utmaningar och är eller vill bli certifierad inom yrkesklättring.
  • Trivs på höjd men är säkerhetsmedveten.
  • Trivs med att arbeta i team där varje individ bidrar med positiv energi.
  • Talar flytande svenska eller engelska.
  • Har körkort.

Sök tjänsten

Just nu söker vi

reparbetare

Start omgående

Erfaren reparbetare, SPRAT/IRATA level 3

Vi söker en erfaren SPRAT/IRATA L3 (level 3) för att utöka vår styrka med ytterligare ett team. Som L3 ansvarar du för säkerheten under uppdraget genom att säkerställa teamets riggning, riskanalyser och räddningsplaner.

Läs mer

Rostskyddsmålare

Start omgående

Rostskyddsmålare

Ta din kompetens till nya höjder?
Vi söker en erfaren rostskyddsmålare som vill förena sina erfarenheter från målningsuppdrag med nya utmaningar. Hos oss får du jobba med helt nya metoder och blanda upp målningsarbetet med andra uppdrag från rep.

Läs mer